skip to Main Content
Studio Clack – Papas 2014 Goudakker Gouda – 13
Studio Clack – Papas 2014 Goudakker Gouda – 13
Studio Clack – Papas 2014 Goudakker Gouda – 11
Studio Clack – Papas 2014 Goudakker Gouda – 7
Studio Clack – Papas 2014 Goudakker Gouda – 6
Papas 2014 Goudakker Gouda – 1
Studio Papas School 02 Gouda2015 6691 2

Schoolplein Basisschool De Goudakker Gouda

Meer spelen en meer beschutting wilden de kinderen op het kleine plein langs de grote weg. ‘Follow the yellow-brick-road’ en je komt overal langs. Door meer functies en leeftijden te groeperen en de ingang te verleggen maakten we duidelijkere speelplekken voor de verschillende leeftijdsgroepen. De beukenhaag langs de weg geeft beschutting aan het plein en de grote houten poort heet de kinderen en ouders juist welkom op het plein: Je bent er!

Opdrachtgever:
Basisschool De Goudakker / Stichting De Groeiling i.s.m. Jantje Beton

Realisatie:
Exterum Gouda

Papas 2014 – Goudakker Gouda – participatie #1
Papas 2014 – Goudakker Gouda – participatie #8

Participatief onderzoek

Alle wensen, klachten, ideeën en dromen zijn in een aantal sessies met de kinderen verzameld, zodat we een passend en uitdagend ontwerp konden maken. Bij de Goudakker wilden we de entree van het plein verleggen. Met krijt konden de kinderen dat goed uitproberen en zien of het klopte.

Back To Top