skip to Main Content

Start uitvoering schoolplein Kindcentrum De Wouter, America

Kindcentrum De Wouter heeft het grondwerk samen met een groep handige ouders opgepakt. Het verouderde, grijze plein wordt met meer dan 60% vergroend. Door verschillende speelzones toe te voegen met hun eigen type spel, is het mogelijk voor alle leeftijden om buiten te spelen en te leren.

Het ontwerp is samen met een groepje kinderen en de school- en ouderraad tot stand gekomen. In het ontwerp staat het ‘Peelgevoel’ centraal; de knuppelpaden en de (s)Peelhuisjes, gebaseerd op de Peelse plaggenhutten vormen unieke speelaanleidingen.

Het is mooi om te zien hoe het ontwerp langzaam tot leven komt. De basis is in ieder geval alvast gelegd: de hutjes staan en de paadjes worden al belopen! Nu nog het gras zaaien, de planten erin en wachten op het voorjaar!

    

    

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top